Szolgáltatásaink

Vegán termékekkel a természetes szépségért

Hajfestés
Hajfestés
Balayage? Ombre? Babylights? Netán egyik sem? Mi segítünk megtalálni a hozzád leginkább illő frizurát.

A haj egészsége érdekében a Davines teljesen vegán termékeivel dolgozunk. Ez sokkal fontosabb, mint azt sokan gondolnák. Más termékek komolyan roncsolják a haj belső szerkezetét, míg ez egészségesebbé teszi ugyan olyan vagy még jobb hatás mellett ami óriási mértékben hozzájárul a hajunk hosszú távon történő védelme érdekében.
Hajvágás
Hajvágás
Nem tudod hogyan vágasd a hajadat? Több fazon is tetszik, de nem tudsz dönteni? Fodrászaink a divatot folyamatosan követve állnak rendelkezésére a belváros szívében, az 5. kerületben a Bajcsy-Zsilinszky úton található fodrászatunkban.
Balayage
Balayage
A Balayage hajfestéssel sötét és világos tincseid fokozatosan váltják egymást a fejtetőtől a hajvégekig, e miatt kelt természetes hatás a mellett, hogy az egyik legszebb hajfestési technika.

Amikor a hajat melírozzuk vagy Ombre módszerrel festjük, a festékkel a fodrász a bekent tincsekhez fóliacsíkokat használ. Ez az, ami a Balayage esetében hiányzik, így egy lágyabb tónusú frizurát eredményez. A Balayage egy szabad kezes technika, a festésnél a fodrász a kezébe veszi a tincseket és ecsettel viszi fel a festéket, söprögető mozdulatokkal. Ezzel a technikával pedig szabályozni tudjuk a hajfesték mennyiségét, így a végeredmény is sokkal naturálisabb lesz majd, mint az Ombre esetében. Ha szükséges, akkor árnyalatra színezzük. Sok féle árnyalattal játszhatunk ennél a technikánál.

Amennyiben kérdésed van a balayage technikával kapcsolatban vagy már biztosra tudod, hogy neked ez a megfelelő, fodrászaink állnak rendelkezésedre az 5. kerületben található fodrászatunkban.
Alkalmi
Alkalmi frizura
Esküvői frizura? Tablófotózás? Ballagás? Szalagavató? Fodrászaink felkészülve várnak és segítenek megvalósítani akár a legmerészebb ötleteidet is. Nálunk nincs lehetetlen.
Dauer
Dauer
A dauer reneszánszát éli! Szinte biztosan mindannyiunknak van már valamilyen élménye a dauerral kapcsolatban. A ’80-as, 90’-es években ez a frizura virágkorát élet, azonban a 2000-es évek tinédzserei számára már szinte ismeretlen fogalom!

Az évek múlásával azonban kifinomultabb módszerek és innovatívabb termékek jelentek meg a piacon, így bátran állíthatjuk, a dauer ismét hódít, természetesen jóval kímélőbb és modernebb változatban! Fodrászként szeretnéd elkápráztatni Vendégeidet? Ismerd meg a dauer hatásait és működését, az idei év legfrissebb göndör hajtrendjeit, valamint MildTech termékcsaládunk innovatív tagjait!
Hajegyenesítés
Keratinos Tartós Hajegyenesítés
Eleged van a gubancos fürtjeidből, a folyamatos vasalásból és szárításból? Hosszútávon szeretnél váltani szeretnél egyenes hajra? Akkor az Alfaparf keratinos hajegyenesítését neked találták ki! Ez a kezelés jól jöhet, hiszen a hétköznapi vasalásnál sokkal hosszabb időre biztosít egyenes, jól kezelhető tincseket. Azonban sok türelem kell hozzá, ugyanis egy ilyen kezelés akár 4-5 óráig is eltarthat.

Foglaljon időpontot most

Foglalj időpontot online akár még mára és távozzon álmai frizurájával.
Online időpontfoglalás