Hajtrendek, hajdivatok 2022-ben

Habár már az év közepén járunk, úgy gondoljuk még mindig érdemes beszélni az idei trendekről ha hajakról van szó. Az, hogy mi számít felkapottnak, elég gyorsan változik, viszont nem árt nyitva tartani a szemünket, hogy frissek tudjunk maradni. Ráadásul a megújulás úgysincs évhez kötve, tehát így majdnem az év közepén is abszolút aktuálisnak tartjuk bemutatni, hogy mi az ami most igazán arat. Először sorra vesszük, hogy mik az igazi trendszínek ebben az évben, mit ajánlatos kipróbálni ha a hajfestésen gondolkozol, de természetesen azoknak is kedvezünk, akik hajfestés nélkül szeretnék egy kicsit feldobni mindennapi megjelenésüket!

Napcsókolta hatás

Blog 1

Idén nem kell a túlságosan mesterséges megoldásokat választani, elképesztően sokat tud dobni, ha csak az alap természetes színünket emeljük ki egy pár világosabb csíkkal a hajban. Nem határozott melír csíkokra gondolunk ezalatt, hanem olyan hatásra, mintha a hajadat egész nyáron érte volna a nap. Bármilyen hajszínnel jól kombinálható pár tincs kivilágosítása, és kedvünk szerint dönthetjük el, hogy mennyire maradnánk a természetes vonalon. Plusz előnye, hogy mivel nem a tövektől kezdődik a világosabb rész, így nincs olyan lenövés, ami időről időre arra késztetne, hogy frissítsük a festést.

Melír

Blog 1

Na de nem az a melír ami elsőre eszébe jutna a legtöbb embernek! Sokkal inkább a face-framing technika, amikor csak az arc melletti tincsek kerülnek egy kicsit világosabb árnyalatba. Csodásan ki tudja hangsúlyozni az arcvonásokat, és amint a nevéből is ered, keretet ad az arcodnak, hogy úgy ragyoghass akár egy műalkotás!

Egyszerű sötét

Blog 1

2022-ben hódítanak az egyszerű de mégis nagyszerű színek, mint például egy highlightok nélküli sötétbarna, ami szinte már fekete. Ezt inkább azoknak ajánljuk akik a minimalista vonalat kedvelik, hiszen egy ilyen hajszín hozzájárulhat a letisztult összképhez.

Kifelé szárított hajvég

Blog 1

Ebben az évben mintha visszautaznánk az időben, egészen a 90-es évekig, amikor többek között, a kifelé szárított hajvégek taroltak. Ezzel a hajformázási módszerrel végtelenül elegáns hatást tudunk elérni. Egy körkefe segítségével otthon is nagyon egyszerűen elkészíthetjük saját magunknak. Jól mutat kiengedett hajjal, viszont egy lófaroknál is.

Curtain frufruk

Blog 1

Csak úgy mint a face-framing melír amiről már fentebb írtunk, ezek a frufruk is rendkívül jól keretezik az arcod, kihangsúlyozzák a vonásaid, és ha ellaposodásra hajlamos a hajad, akkor kitűnő választás, hogy egy kis tartást és hangsúlyt adj a hajad felső részének! Szintén körkefével vagy akár hajvasalóval adhatsz formát ezeknek a frufruknak, nem vesz el túl sok időt a készülődésből, viszont nagyon fel tudja dobni a hajad!

Szárítás a 90-es évekből

Blog 1

Megint csak azt kell mondanunk, hogy egy teljes időutazás ez az év, hiszen idén majdnem minden jöhet ami 90-es évek! Ez a stílus a vastagabb szálú hajjal rendelkezőknek is kedvez, hiszen légiesen könnyűvé és puhává teheted vele a hajad, valamint a véknyabb szálú hajhoz is remekül passzol, mivel jó tartást biztosít, ha ellaposodásra hajlamos hajjal rendelkezel! Ilyen hullámokkal úgy ragyoghatsz akár egy 90-es évekbeli filmsztár!

Sellő hullámok

Blog 1

Ez a stílus képviselheti a természetességed, hiszen kevés erőfeszítéssel kihangsúlyozhatod a hajad saját textúráját, hiszen ha alapból hullámos a hajad, és hagyod akár magától megszáradni, és a megfelelő termékekkel rásegítesz a természetes hullámaidra, akkor már kész is a frizurád. Ha alapból egyenes a hajad, akkor pedig egy kúpvas segítségével laza hullámokat tehetsz a hajadba pár mozdulattal, ami még a reggeli készülődésedből sem vesz el túl sok időt, és nem kell odafigyelni, hogy tökéletesen begöndörített loknikat kapj a végén. Egy kicsit olyan hatásra kell törekedni, ahogy a neve is mutatja, mintha egy kiadós úszás után a tengernél hagytad volna magától megszáradni a tincseid.

Konty választékkal

Blog 1

Ez a konty egy tökéletes lehetőség arra, hogy ha elhalasztottad a hajmosást, akkor is elegáns és divatos külsőt kölcsönözz magadnak. Egy pár napos hajjal ez a megoldás tökéletes lehet, hiszen jobban együtt fog működni a hajad, ha már nem a legfrissebb. Ennél arra jó odafigyelni, hogy a választékod mindig teljesen egyenes legyen, hiszen az adja meg a haj rendezettségét, viszont jól mutat középre helyezett választékkal, és oldalt elválasztott hajjal is.

Hajcsat

Blog 1

Szintén a 90-es évek nagy divatja ezek a csatok. Sokféleképpen variálható, és tökéletesen összekombinálható más, fentebb említett idei trendekkel. Például ha curtain frufrud van arcot keretező melírral, és azt nem csatolod bele a hajadba, hanem lent hagyod, akkor fel tudod turbózni ezt a viseletet.

Ápolt, egészséges haj

Blog 1

A legfontosabb trend ebben az évben, ami talán össze is foglalja a fent bemutatott opciókat, hogy dolgozz azzal amid van. Hozd ki a természetes adottságaid, és ne akarj feltétlenül olyat erőltetni a hajadra, ami a legtávolabb áll tőle. Például ha töredezett a hajad, akkor inkább legyen rövidebb, de egészséges és ápolt, ne ragaszkodj minden áron a derékig érő hajhoz. A természetes hajápoláshoz pedig adunk is pár tippet itt. Az a fontos, hogy az adottságaidból dolgozz, persze attól kipróbálhatsz valami merészebbet, hiszen úgyis az a legfontosabb, hogy jól érezd magad a bőrödben, és olyan külsőd legyen, ahogy magabiztosnak érzed magad. De ha alapból göndör hajad van, akkor emeld ki a göndörségét, ahelyett, hogy minden nap szögegyenesre vasalnád, ezzel is komolyan roncsolva a hajad szerkezetét. Tehát a lényeg, hogy fogadd el, és hangsúlyozd ki a természetes adottságaid.

Online időpontfoglalás